Kontaktlencse

//Kontaktlencse
Kontaktlencse2018-09-29T15:04:24+00:00

Új Biofinity Energys kontaktlencse!

A kijelzők előtt töltött idő megfeszített munka a szemednek. Ébredés. E-mailek . Facebook, Instagram. Még több e-mail. Értekezletek. Még több e-mail. Projekt befejezése. Facebook, Instagram. SMS a barátoknak. Online filmnézés. Ismerős? A digitális eszközök használata, mint például okostelefon, tablet, laptop, természetes része a mindennapoknak, de ennek ára lehet. Az egész napos váltás a képernyőről a környező világra és vissza, megterhelheti a szemet – ez szemfáradtsághoz, szemszárazsághoz és vörös szemekhez vezet. Megérkezett az a kontaktlencse, amely alkalmazkodik az aktív életviteledhez, akár képernyő előtt ülsz, akár más tevékenységet végzel: a Biofinity Energys™ a Digital Zone Optics™ lencsekialakítással.

10-ből 9 digitális eszközt használó* véleménye, hogy a Biofinity Energys™ lencse viselése kellemes érzés volt a szemének.**

  • Biofinity Energys™ – a digitális világ igényeire tervezve
  • A Biofinity Energys™ lencse egyedi lencsekialakítása és alapanyaga a mai digitális világ igényeire szabott. A két innováció kombinációja segíthet megelőzni a digitális eszközök okozta szemfáradtságra visszavezethető szárazságot és fáradtságot.
  • Digital Zone Optics™ lencsekialakítás A kifinomult lencsekialakítás segít megelőzni a közeli, digitális eszközökre tekintés okozta szemfáradságot.
  • Aquaform® Technológia A lencsébe zárja a nedvességet, megőrzi a lencse puhaságát, biztosítva a még kényelmesebb viselési élményt, így a szemszárazság-érzés még akkor is alacsonyabb, amikor a képernyő előtt ülünk.
  • 10-ből 8 viselő, aki a Biofinity Energys™ viselését megelőzően szemfáradtságra panaszkodott*, a kipróbálást követően kevésbé érezte fáradtnak** a szemét.
KONTAKTLENCSÉT SZERETNÉK>>>

Aquaform technológia

Valószínűleg már találkozott az „Aquaform® technológia” kifejezéssel termékeinken, és elgondolkodott rajta, pontosan mit is jelenthet. Nem egyetlen dologról van szó: ez anyagtechnológiák kombinációja, amely egyedülállóan kényelmes és kimagasló teljesítményt nyújtó kontaktlencsét eredményez. Az Aquaform-lencseanyag számos jellemzője közösen nyújt optimális lencseviselési élményt.

Ha például egy lencse légáteresztése nem megfelelő, a szemfehérje vörös hajszálerezete az oxigén keresése miatt láthatóbbá válik – hasonlóan ahhoz, amikor a növények az árnyékból a napfény felé nyújtják ágaikat. Az Aquaform technológiát alkalmazó lencsék anyaga nagyfokú oxigénáteresztést biztosít, így szeme egészséges és fehér maradhat.

Egy további jellemző az alacsony modulus. A modulus a kontaktlencse rugalmasságát méri – minél alacsonyabb az értéke, annál lágyabb és rugalmasabb a lencse. Az Aquaform technológiás lencseanyag molekuláris szerkezete nemcsak egységes nedvesedést biztosít a sima lencsefelület érdekében, hanem természetesen nedvesíthetőséget is. Más lencséken sokszor mesterséges bevonatot és nedvesítőanyagot alkalmaznak, amely idővel eloszlik. Az Aquaform technológiás lencsék szilikonmakromerei a vizet a lencsébe zárva még hosszan tartó viselés esetén is megőrzik a lencse nedvességét. Az anyagon felül a lencse formája is sokat számít a lencseviselési élmény szempontjából. Az Aquaform technológiás lencsék optimális, lekerekített széle csökkenti a kötőhártyával való érintkezést. Ez megakadályozza, hogy a lencse túl sokat dörzsölje a szemhéj belsejét, ami pedig nagyobb fokú kényelmet biztosít.

Kérdése van a kontaktlencsével kapcsolatban?

Írja meg nekünk!