Szemüvegkészítés

//Szemüvegkészítés
Szemüvegkészítés2018-09-26T12:56:27+00:00

Figyelemmel kísérve a változó igényeket és a technikai fejlődést a szemüvegkészítésnél, megteszünk mindent, hogy vásárlóink minél tökéletesebb látásjavító eszközöket készíttethessenek nálunk. Munkatársaink hozzáértése és gépparkunk folyamatos fejlesztése biztosíték a jó minőségű termékre. A szemüvegkeret és lencsegyártó ipar az utóbbi években sokat fejlődött. Bővültek a szemüvegkeretek és lencsék alapanyagaiban elérhető változatok és lehetőségek. Ennek megfelelően a szemüveg sokkal személyre szabhatóvá vált. Az általános használatra szánt szemüvegünk mellé lehetőségünk van speciális igényeinkhez igazodó szemüveg rendelésére is, hogy a szemüvegkészítés még inkább személyre szabott lehessen.

Sportoláshoz a rugalmas szemüvegkeretek és törésálló szemüveglencsék, autóvezetéshez a speciális felületkezelt lencsék, monitoros munkához a szemkímélő szűrőrétegű és egyedi felületkialakítású szemüveglencsék mellett még számos olyan egyedi igény kiszolgálására nyílik még, lehetőség amire korábban csak korlátozott megoldások léteztek.

A bővülő lehetőségek miatt szükségszerű a technológiai fejlesztés és a folyamatos továbbképzés, melyre cégünk nagy hangsúlyt fektet.

A korszerű alapanyagok alkalmazása és szakszerű megmunkálása biztosítja vásárlóink számára a szemüvegkészítés folyamatának minőségét, hogy végül olyan terméket és szolgáltatást kapjon aminek az eredménye egy az egyéniségéhez és igényeihez illő szemüveg.

SZEMÜVEGET SZERETNÉK!

Kérdése van a szemüvegkészítéssel kapcsolatban?

Írja meg nekünk!