Szemüveglencse

//Szemüveglencse
Szemüveglencse2018-09-29T15:05:13+00:00

C R I Z A L P R E V E N C I A

AZ UV SUGÁRZÁS ÉS A KÉK FÉNY MINDENHOL JELEN VAN

KÜLTÉREN

Időjárástól függetlenül (napsütéses vagy felhős időben, esőben vagy hóban) az UV sugárzás és az ibolya-kék fény káros a szemünk egészségére.

BELTÉREN

Bármilyen helyiségben is vagyunk, az ibolya-kék fénynek káros hatása van szemünkre. Az ibolya-kék fény a LED lámpák és a fluoreszkáló fényforrások fényének alkotóeleme, melyet a legtöbb modern készülék kijelzője (számítógép, táblagép, okostelefon stb.) kibocsát magából.

VÉDEKEZZEN ELLENE AZ ÉV MINDEN NAPJÁN!

A LEGÚJABB CRIZAL INNOVÁCIÓ SZELEKTÍV FÉNYSZŰRŐ RÉTEGGEL

1. Megelőzi a szem idő előtti öregedésének kialakulását azáltal, hogy képes a káros sugárzás szelektív kiszűrésére.

Csökkenti az ibolya-kék fénynek való kitettséget és ezzel jelentősen növeli a retinasejtek élettartamát és 25-Ször jobban védi a szemet, mint UV védelem nélkül. Ez a legjobb, színezetlen lencséken elérhető UV védelem az Essilortól.

2. Segít megőrizni általános jó közérzetünket a létfontosságú látható fény átengedésével, melynek kiemelkedő szerepe van az alvás és ébrenlét, hangulatunk és kognitív teljesítményünk szabályozásában.

3. Tartósan optimális látásélményt biztosít az éles, tiszta látás 5 ellenségével szemben:

– tükröződés
– por
– karcok
– ujjnyomok
– vízcseppek

A FÉNYNEK ALAPVETŐ SZEREPE VAN MINDENNAPI ÉLETÜNKBEN

Elengedhetetlen a látáshoz: környezetük megfelelő érzékeléséhez, a formák, részletek, színek megtapasztalásához.
És hozzájárul általános jó közérzetünkhöz: az alvás és ébrenlét szabályozásához, hangulatunkhoz és kognitív teljesítményünkhöz.

AZ ÉLETHOSSZIG TARTÓ EGÉSZSÉGES LÁTÁSÉRT VÉDJE SZEMÉT MÁR MA!

(1) A Crizal Prevencia szemüveglencsék a káros kék fény 20%-át kiszűrik, ezáltal 25%-kal csökkentik a retinasejtek pusztulását. A kék fény szűrésének aránya ettől kismértékben eltérő lehet a lencsealapanyag függvényében. Az Essilor és a Paris Vision Institute által végzett in vitro tesztek során retina pigment hámsejteket tettek ki kék fénynek, így reprodukálva a 40 éves emberi szem napfénynek való kitettségét.
(2) Az Essilor által létrehozott és független harmadik fél által jóváhagyott új index-szel mérve, amely a szemüveglencse által nyújtott teljes (első és hátsó oldali) UV védelmet fejezi ki. E-SPF=25 minden Crizal Prevencia lencse esetén, kivéve az Essilor Orma®, ahol E-SPF=10. Az E-SPF érték kizárólag azt mutatja, hogy a lencse milyen mértékben szűri ki az UV sugarakat, ugyanakkor nem vesz figyelembe olyan külső változókat, mint pl. az arc formája, a keret formája vagy a szemüvegviselés pozíciója.

SZEMÜVEGLENCSÉT SZERETNÉK!

Kérdése van a szemüveglencsével kapcsolatban?

Írja meg nekünk!